BURSA / İNEGÖL - İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kemalpaşa Mah.Okullar Bölgesi No14 İNEGÖL /BURSA
Vizyon
Bursa ve ilçelerinde öğrencilerin öncelikle tercih edeceği, sosyal ve kültürel etkinliklerle ülke genelinde adından söz ettiren,öğrenci – öğretmen – veli arasında;Evrensel eğitim öğretim ilkeleri doğrultusunda Sağlık eğitiminde kaliteyi yükseltmek,Çalıştığımız sağlık kuruluşunda başarılı olacak öğrenciler Etkili bir iletişim kurarak,Diyalog ortamı içerisinde,Kendine güvenen,Sorumluluk sahibi Dürüst,Demokratik,Girişimci ve katılımcı,Kaliteli yüksek bilgiye sahip, yeni bilgiye açık Yüksek Öğretim Kurumlarına ve çalışma ortamına, bilgi ve beceri olarak hazır bireyler yetiştirerek, Milli değerlerine sahip çıkan,Sağlık meslek liseleri arasında önder ve örnek bir okul olarak güçlü bir eğitim-öğretim kurumu haline gelmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak, Milli Eğitim mevzuatına ve politikalarına sahip çıkan, zamanın gereklerine uyumlu, kaliteli, yapıcı, girişimci, ekip ruhu olan öğrenci-öğretmen ve personel ile birlikte ülkemizde sağlık hizmetlerinin gelişmesine katkıda bulunmak.
Öğretim Şekli :TEKLİ
08.15-BAŞLAMA 17:00 BİTİŞ
KALAROFER (DOĞALGAZ)
OTOBÜSLE
OKULLAR BÖLGESİNDE KÜLTÜR PARK BTİŞİĞİNDE AÇIK VE TEMİZ BİR ORTAMDA
İLÇE MERKEZİNİN İÇERİSİNDE OKULLAR BÖLGESİNDE. İL E UZAKLIĞI 45 KM.
TABAN PUAN : 386,254 TAVAN PUAN : 427,349
YÜZDE 76
YÜZDE 21
FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, MASATENİSİ, BADMINTON
Proje Çalışmaları
TÜTÜNSÜZ OKUL PROJESİ, KETEM ( KANSER ERKEN TEŞHİS ) PROJESİ,EMNİYET KEMERİYLE HAYATTA BAĞLAN,SAĞLIKLI BESLENME VE OBEZİTE İLE MÜCADELE
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
İNEGÖLLÜ SAĞLIKÇILAR AVRUPA´DA,DÖRT ALANDA KALİTELİ STAJLARLA İYİ SAĞLIK UYGULAMALARINI TRANSFER EDİYORUZ.